Alle berichten van wim

Kerkdienst 9 augustus 2020

De kerkdienst van vandaag wordt geleid door ds. C.M. van der Leek-Vosmeer. Hans Snellenberg bespeelt het orgel.

Kerkdienst 2 augustus 2020

De dienst vanuit de Dorpskerk van Vaassen werd vanmorgen geleid door ds. C.E. Lavooij.

De muzikale medewerking werd verzorgd door Fred van den Berg (orgel), Annemarieke Witteveen en Karin van ’t Einde (zang) en Wim van ’t Einde (piano).

Meditatie Psalm 139

Annemarieke Witteveen heeft vandaag in de Dorpskerk een meditatie gehouden over Psalm 139.

Kerkdienst 26 juli 2020

Ds. Lavooij gaat voor in deze dienst.

Meditatie over psalm 103: 1-5

Albert Brouwer verzorgt op 22 juli 2020 de meditatie vanuit de Dorpskerk. Hij bespreekt psalm 103: 1-5.

Kerkdienst 19 juli 2020

Ds. B. van ’t Veld ging vandaag voor in de kerkdienst in de Dorpskerk.
Hans Snellenberg bespeelde het orgel en de piano en Natascha de Groot speelde viool.

Vakantie dominee Van der Leek-Vosmeer

Dominee Van der Leek-Vosmeer heeft vakantie van 6 juli tot en met 2 augustus.

In die periode kunt u voor pastorale hulp contact opnemen met ouderling Anneke Schuurman, telefoon 573198.

Meditatie over Psalm 131

Annemarieke Witteveen verzorgde op 15 juli 2020 de meditatie vanuit de Dorpskerk. Ze besprak psalm 131.

Overstapdienst

Op 12 juli 2020 werd in de Dorpskerk van Vaassen de Overstapdienst gehouden. Sem en Stijn namen daarin afscheid van de KIDSkerk. Ds. Lavooij leidde de dienst.

Zomeravondzang

De Zomeravondzang wordt op 9 juli 2020 wordt vanwege Corona digitaal uitgezonden vanuit de Dorpskerk. Deze keer wordt de avond verzorgd door Ina en Mariƫlle Mijnheer op orgel en bugel.
Een aantal gemeenteleden van de Hervormde Gemeente zorgen voor de zang.

De volgende zomeravondzang wordt op 13 augustus 2020 digitaal beschikbaar gesteld. Dan Zullen Arjan Leeffers en Fred van den Berg op orgel en Ria van Dijk en Janny van den Berg op dwarsfluit de avond verzorgen.