Categoriearchief: Nieuws

Overstapdienst

Op 12 juli 2020 werd in de Dorpskerk van Vaassen de Overstapdienst gehouden. Sem en Stijn namen daarin afscheid van de KIDSkerk. Ds. Lavooij leidde de dienst.

Zomeravondzang

De Zomeravondzang wordt op 9 juli 2020 wordt vanwege Corona digitaal uitgezonden vanuit de Dorpskerk. Deze keer wordt de avond verzorgd door Ina en Mariëlle Mijnheer op orgel en bugel.
Een aantal gemeenteleden van de Hervormde Gemeente zorgen voor de zang.

De volgende zomeravondzang wordt op 13 augustus 2020 digitaal beschikbaar gesteld. Dan Zullen Arjan Leeffers en Fred van den Berg op orgel en Ria van Dijk en Janny van den Berg op dwarsfluit de avond verzorgen.

Meditatie 8 juli 2020

Albert Brouwer verzorgde de meditatie vanuit de Dorpskerk van Vaassen. Hij sprak over Psalm 147: 1-9.

Kerkdienst 5 juli 2020

https://youtu.be/m71HchagNxc?t=800

We hebben vandaag een experiment uitgevoerd, dat bleek echter niet geslaagd. Tijdens de dienst viel daardoor vaak het beeld weg. Dat betekent dat u regelmatig even een blauw scherm ziet.
Volgende week gaan we weer terug naar de oude situatie.

Psalmen en Poëzie

Karin van ’t Einde verzorgde vandaag een uitzending van Psalmen en Poëzie.

Meditatie Prediker 9

Annemarieke Witteveen verzorgt vandaag de meditatie vanuit de Dorpskerk van Vaassen. Ze mediteert over Prediker 9: 1-10.

Kerkdienst 28 juni 2020

Op 28 juni 2020 hebben we de eerste kerkdienst live uitgezonden vanuit de Dorpskerk. Voorganger was ds. C.M. van der Leek-Vosmeer.

Kerkdienst 28 juni 2020

Deze dienst zal vandaag voor het eerst helemaal live worden gestreamd. Alhoewel de voorbereiding wat kort was, het eerste deel van de apparatuur is afgelopen donderdag geleverd en geïnstalleerd, denken we dat het gaat lukken.

Gaat er toch wat mis, dan hebben we alternatieve opnamen, waarmee we alsnog een video van de dienst kunnen plaatsen op de site. Die video zal op zondagavond beschikbaar zijn.

U kunt de kerkdienst vandaag niet rechtstreeks op de site bekijken. Klik daarom op de link hieronder. Dan wordt u naar Youtube geleid.

Op Youtube kunt u zich ook abonneren op de video’s van de Dorpskerk, klik dan onder de video op ‘Abonneren’.

Bekijk de kerkdienst

Meditatie over Filippenzen 4: 4-9

Marijke Dekker verzorgde op 26 juni 2020 de meditatie vanuit de Dorpskerk. Ze sprak over Filippenzen 4: 4-9.

Vanwege aanvangsproblemen met het streamen zijn er helaas geen beeldopnamen gemaakt.