21-07-2018

Openstelling van de Dorpskerk

InterieurElke zaterdagmorgen is de Dorpskerk open om zo maar even binnen te lopen, een praatje te maken, een kopje koffie te drinken en even een moment van rust te hebben.

Tijdens de openstelling wordt geregeld orgel gespeeld en wordt informatie getoond over de eeuwenlange geschiedenis van de Dorpskerk.

27-07-2018

Gebedskring

Maandelijks komt de gebedskring van de Hervormde Gemeente bijeen om te bidden voor elkaar, de gemeente en de maatschappij. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten.

De eerstvolgende bijeenkomst is 27 juli 2018 om 19.00 uur in de Consistoriekamer van de Dorpskerk.

28-07-2018

04-08-2018

11-08-2018

18-08-2018

25-08-2018

01-09-2018

08-09-2018

15-09-2018

U bent van harte welkom!

Voor de activiteiten binnen de Hervormde Gemeente kunt u ook op een datum in de kalender hiernaast klikken. Dan ziet u wat er op die dag te doen is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10