02-03-2019

Openstelling van de Dorpskerk

InterieurElke zaterdagmorgen is de Dorpskerk open om zo maar even binnen te lopen, een praatje te maken, een kopje koffie te drinken en even een moment van rust te hebben.

Tijdens de openstelling wordt geregeld orgel gespeeld en wordt informatie getoond over de eeuwenlange geschiedenis van de Dorpskerk.

09-03-2019

16-03-2019

23-03-2019

30-03-2019

06-04-2019

13-04-2019

20-04-2019

27-04-2019

04-05-2019

U bent van harte welkom!

Voor de activiteiten binnen de Hervormde Gemeente kunt u ook op een datum in de kalender hiernaast klikken. Dan ziet u wat er op die dag te doen is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10