CDA over Duurzaamheid

Datum

Tijd

Activiteit
30-10-2018

19:45 - 22:00

CDA over Duurzaamheid

Photo by Glen Carrie on UnsplashOp 30 oktober organiseert het lokale CDA een praktische avond over duurzaamheid. De aanleiding hiervoor is de ruim € 3,2 mln die in de begroting van de Gemeente Epe is opgenomen voor duurzaamheid. Dit geld is vanaf 2019 beschikbaar en bedoeld voor stimuleringsmaatregelen en lokale initiatieven.

Deze avond verzorgt Wico Ankersmit uit Vaassen een inleiding. Hij legt uit hoe hij zijn bestaande woning in Vaassen zo aangepast heeft dat deze bijna energie neutraal is.  Dit sluit aan bij de doelen van de cleantech regio, dat we in 2030 energie neutraal zijn. Aan de hand van zijn praktische tips en kennis en ervaring van Wico Ankersmit, wil het CDA graag in gesprek met inwoners om te spreken over we duurzamer kunnen leven.

Hoe kunnen we het bedrag uit de begroting het beste inzetten en welke rol heeft de inwoner en welke rol heeft de gemeente?  Ook spreekt het CDA graag met inwoners over  welke aandachtspunten het lokale CDA mee kan nemen naar de gemeenteraad.

De avond wordt georganiseerd in de Dorpskerk in Vaassen. Koffie en thee staat klaar om 19.30 uur. Om 19.45 uur start de inleiding.

Entree is gratis, aanmelden is gewenst maar niet noodzakelijk. Reacties en aanmelding kunnen naar: mvandersnel@live.nl