Kinderactiviteiten

01-03-2019

Kinderactiviteiten

Op donderdag 28 en vrijdag 1 maart worden tijdens de voorjaarsvakantie van 9.30 tot 12.00 uur weer kinderactiviteiten georganiseerd in De Tabernakel. Deze ochtenden worden georganiseerd door de gezamenlijke kerken in Vaassen.

Dit jaar is het Thema “Groot, groter, grootst”. Behalve dat we naar een goed verhaal over een roversbende gaan luisteren en kijken gaan de kinderen aan de slag met hun eigen talenten. Knutselen, schilderen, kaarsen maken, sleutelhangers, kroontjes, iets met mozaïek. Ouders zijn welkom vanaf 12.00 uur om met de kinderen pannenkoeken te eten.

Alle kinderen van de basisscholen zijn welkom. Er zijn allerlei verschillende activiteiten. De deuren gaan open om 9.00 uur en ieder kind wordt dan ingeschreven. Kinderen hoeven zich dus niet van tevoren aan te melden. We zien weer uit naar een bijzondere tijd met de kinderen.

Het evangelisatieochtenden team

Plaats van samenkomst: