Zomeravondzang in de Dorpskerk

12-07-2018

Zomeravondzang in de Dorpskerk

De Evangelisatiecommissie verzorgt gedurende de zomermaanden een aantal zangavonden. De eerste wordt op donderdagavond 12 juli in de Vaassense Dorpskerk gehouden en begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. U kunt gratis aan deze avond deelnemen.
Het orgel wordt bespeeld door Peter Witteveen. Tijdens deze avond zingen we bekende geestelijke liederen. U hoeft geen boekje mee te nemen, want de liederen worden via de beamer geprojecteerd.

Na afloop kan iedereen onder het genot van een kopje koffie of thee nog even blijven napraten over deze avond en op deze manier andere bezoekers informeel ontmoeten. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor het bestrijden van de onkosten van de avond. Zie voor verdere inlichtingen Kerkklank.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Adriana Hoogenboom Stichting.