Orgelconcert Gert van Hoef

Op donderdagavond 16 mei geeft Gert van Hoef wederom een orgelconcert op het Armbrostorgel in de Dorpskerk in Vaassen. Vorig jaar wist hij veel aanwezigen te verrassen met zijn prachtige orgelspel en dat zal deze keer niet anders zijn.

Gert van Hoef is een van de jonge talentrijke Nederlandse organisten. Alhoewel hij nog maar 24 jaar oud is en nog maar net geslaagd is voor zijn conservatorium­opleiding, won hij al een aantal concoursen.

Tijdens het concert speelt Gert werken van bekende klassieke componisten als Bach, Schubert en Fauré. Daarnaast speelt hij ook een stuk van Klaas-Jan Mulder en enkele improvisaties van hemzelf. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is slechts 7,50 euro. Hierbij is koffie of thee inbegrepen. De kerk is open vanaf 19.30 uur.