Passieconcert Looft den Heere

Datum

Tijd

Activiteit
24-03-2018

20:00 - 22:00

Passieconcert Looft den Heere

Het Chr. Mannenkoor ‘Looft den Heere’ geeft op 24 maart om 20.00 uur een passieconcert in de Dorpskerk in Vaassen. Als vocale solisten treden de sopraan Willemijn de Munnik uit Urk op en de bas-bariton Gert Pannekoek. Verder werken mee de organist Minne Veldman, de harpiste Regina Ederveen en de pianist Wilco Veldkamp.
Dominee Faassen uit Apeldoorn zal de verbindende tekst verzorgen. Dirigent Freddy Veldkamp heeft het programma samengesteld en heeft ook de algehele leiding van deze avond.

De dirigent en het bestuur hebben het concert een ‘Passieconcert’ genoemd. Het woord ‘passie’ kan verschillende associaties oproepen. Passie staat voor ‘hartstocht’, maar ook voor ‘lijden’. Alle liederen spreken ervan en de mannen met de solisten willen bezoekers laten genieten van een gerichte en heerlijke avond. Toehoorders worden zelf ook gevraagd om mee te zingen bij het ‘U zij de glorie’.

Kaarten voor dit concert zijn nu al te koop bij een van de koorleden of op donderdagavond aan de Kosterstraat 20 in Vaassen van 19.00 tot 19.45 uur. Meer informatie over het koor op www.looftdenheere.com, of via telefoonnummer 055-3558875.