Activiteiten

Datum

Tijd

Activiteit
30-06-2019

09:30 - 10:45

Ochtenddienst

Ds. C.E. Lavooij

30-06-2019

19:00 - 20:00

Avonddienst

Ds. H. van Ark
MessAgedienst met medewerking van By Grace

Ds. Hans van Ark is al jaren bekend in Vaassen. Hij heeft een vlotte en directe manier van preken die velen aanspreekt. Hans is een ondernemend man die zich onder meer voor scouting Nederland heeft ingezet en tegenwoordig leiding geeft aan het missionaire werk vanuit de Protestantse Kerk van Nederland. Onlangs is hij tevens verkozen in de provinciale staten van Gelderland.

Gospelkoor By Grace bestaat nog niet zo lang en is daarom bij de meesten nog niet bekend. In september 2017 werd het door ruim veertig enthousiaste en gemotiveerde zangers uit de regio rond Bennekom opgericht. Het koor staat onder leiding van dirigent Marleen van der Kolk. Het koor zingt een breed repertoire van gospels, spirituals, worshipliederen en hymnen. By Grace is een interkerkelijk koor en wil door middel van zang en muziek God prijzen en het geloof in Jezus Christus en het evangelie uitdragen.

Vanaf 18.30 uur is de Dorpskerk open en staat de koffie, thee en fris klaar. Dan is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan met leden van de werkgroep.