Activiteiten

Datum

Tijd

Activiteit
12-09-2019

09:00 - 10:00

Preekbespreking

Ds. Lavooij bespreekt het Bijbelgedeelte van komende zondag met gemeenteleden.

U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten. De preekbespreking wordt gehouden in de Kerkenraadskamer van de Dorpskerk.

12-09-2019

18:00 - 19:00

Concert Harm Hoeve (orgel) en Noortje van Middelkoop (panfluit)

Op donderdag 12 september 2019 geven organist Harm Hoeve en panfluitiste Noortje van Middelkoop een concert op en rond het Armbrostorgel in de Vaassense Dorpskerk. Beide zijn internationaal bekend op hun instrument.

Harm Hoeve begeleidt al vanaf zijn 12e jaar kerkdiensten vanachter het kerkorgel en heeft al een lange geschiedenis op het instrument. Zo won hij op 24-jarige leeftijd het internationale Albert Schweitzer Orgelfestival. Inmiddels geeft hij ook veel concerten in binnen- en buitenland. Hij speelde onder meer in Canada, de Verenigde Staten, Rusland, Duitsland, Schotland en Frankrijk.

Noortje van Middelkoop heeft als panfluitiste ook al een imposante historie. Zo speelde ze onder meer concertreizen door Engeland, Israël, Roemenië, Canada, de Verenigde Staten en Australië. Ze treedt daarbij vaak op met koren, maar ook met andere instrumentalisten. Ze werkte regelmatig mee aan TV- en radio-opnamen en bracht een aantal CD’s uit.

Het concert begint om 20.00 uur, de Dorpskerk is vanaf 19.30 uur open. De kosten voor het concert zijn slechts 7,50 euro per persoon en daarbij is het kopje koffie of thee inbegrepen.