Activiteiten

Datum

Tijd

Activiteit
29-09-2019

08:00

Ochtenddienst

Ds. C.M. van der Leek-Vosmeer

Met medewerking van het Regenboogkoor.

Let op: Deze dienst begint om 10.00 uur!

 

29-09-2019

17:00 - 18:30

MessAgedienst met Next Generation

Op zondag 29 september 2019 wordt om 19.00 uur een laagdrempelige MessAge-dienst in de Dorpskerk georganiseerd. Voorganger in deze dienst is ds. Hans Maat. Gospelkoor Next Generation uit Apeldoorn zal muzikale medewerking verlenen en de samenzang begeleiden. Het thema van de dienst is: “Geloven is een avontuur”.

Ds. Hans Maat is directeur van het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Hij heeft een vlotte en directe manier van preken die velen aanspreekt. Hij nam in 2005 het initiatief voor de vorming van de christelijke band SELA en schreef ook zelf een aantal liederen.

Het koor Next Generation bestaat uit 40 enthousiaste zangers en zangeressen die zowel black gospel als worship songs zingen in het Engels en Nederlands. De koorleden variëren in leeftijd vanaf 40 jaar. Next Generation brengt in haar optredens door zang, muziek en enthousiasme de positieve boodschap van geloof, hoop en liefde. Zij zingen en swingen uit volle overtuiging met hart en ziel.

Next Generation staat onder muzikale leiding van André Bijleveld. Hij is ondermeer dirigent van de bekende formatie Gospel Boulevard. Het koor wordt vaak begeleid door de band van de Young Church Singers, de band van het koor, waarop Next Generation het logische vervolg is.

Vanaf 18.30 uur is de Dorpskerk open en staat de koffie, thee en fris klaar. Dan is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan met leden van de werkgroep.