Activiteiten

Datum

Tijd

Activiteit
13-08-2020

09:00 - 10:00

Preekvoorbereiding

Ds. Lavooij bereidt met gemeenteleden het thema voor de dienst van komende zondag voor in de Dorpskerk. U bent van harte welkom!

13-08-2020

18:00 - 18:45

Zomeravondzang

Zomeravondzang vanuit de Dorpskerk van Vaassen dit jaar digitaal

De laatste jaren werden vanuit de Dorpskerk van Vaassen tijdens de zomermaanden goed bezochte zomerzangavonden georganiseerd. Dit jaar kan de zomeravondzang vanwege de coronamaatregelen niet fysiek doorgaan. Zonder zingen is de kern uit dit evenement.

Vanuit de Vaassense Dorpskerk wordt dit jaar echter wel voor een digitale versie gezorgd, waarin de liederen door een beperkt aantal gemeenteleden worden gezongen en waarmee u dus thuis kunt meezingen. De teksten van de liederen worden in beeld gebracht, dus u hoeft geen liedboek bij de hand te hebben.

De eerste avond bleek duidelijk in een behoefte te voorzien. Er werd door veel mensen naar deze avond geluisterd en gekeken (en natuurlijk thuis meegezongen).

Op donderdagavond 13 augustus 2020 is de tweede avond. De registratie van de avond wordt die avond tijdig op de site van de kerk geplaatst. Fred van den Berg en Arjen Leeffers bespelen dan het orgel. Janny van den Berg en Ria van Dijk zorgen met hun dwarsfluiten voor een mooi accent in de liederen. Ook zullen enkele stukken instrumentaal ten gehore worden gebracht.