Activiteiten

Datum Activiteit
21-04-2019 Begraafplaats De Wanenk

Bij zonsopgang (6.20 uur) beginnen we op begraafplaats De Wanenk. We verzamelen om 6.15 uur bij de ingang van de begraafplaats. Op de begraafplaats lezen we dan tussen de graven het Paasevangelie en zingen daar enkele liederen.

Na afloop lopen we door terug naar kerkelijk centrum ‘De Rank’ om daar gezamenlijk aan te sluiten bij het Paasontbijt.

21-04-2019 Paasontbijt

Traditiegetrouw is er weer het overheerlijke Paasontbijt in de Rank. Op zondag 21 april 2019 om 8:00 uur staan de rijk gevulde tafels klaar. Iedereen is van harte welkom op deze gezellige bijeenkomst. Organisatoren zijn de diaconieën van de Hervormde Gemeente en van de Gereformeerde Kerk in Vaassen. Deelname is gratis maar wij vragen u vriendelijk een gift te doen voor het gezamenlijke project: “Bethania” in Moldavie. Ook aanschuiven bij het ontbijt? Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 17 april via de intekenlijst in de kerk (voorkeur) of een mail sturen naar Hermien van der Beek; hh_vanderbeek@hotmail.com. Het ontbijt is afgelopen voordat om 9:15 uur de samenzang op het Marktplein begint.

21-04-2019 Paaszang

Al jarenlang een traditie: zingen op het Marktplein op eerste Paasdag. Iedereen is weer van harte welkom om 9:15 uur om te zingen van en over Pasen: het feest dat Jezus uit het graf is opgestaan. Leden van het Vaassens Fanfare Corps zullen de zang begeleiden. Het weer kan geen roet in het eten gooien, want bij slecht weer kan er in de Dorpskerk gezongen worden. De samenzang eindigt op tijd zodat iedereen deel kan nemen aan de paasvieringen in de Vaassense kerken. Deze beginnen op die zondag allemaal om 10.00 uur.

21-04-2019 Ochtenddienst

Ds. C.E. Lavooij

1e Paasdag

 

21-04-2019 Avonddienst

Ds. H. van Wingerden

1e Paasdag