Datum Activiteit
11-12-2021

Openstelling van de Dorpskerk

InterieurElke zaterdagmorgen is de Dorpskerk open om zo maar even binnen te lopen, een praatje te maken, een kopje koffie te drinken en even een moment van rust te hebben.

Tijdens de openstelling wordt geregeld orgel gespeeld en wordt informatie getoond over de eeuwenlange geschiedenis van de Dorpskerk.

11-12-2021

Cantorijrepetitie

De cantorij van de Dorpskerk, o.l.v. Peter Witteveen, heeft de repetities weer hervat en komt vandaag om 17.00 uur bijeen voor een repetitie.
De komende maanden oefent de cantorij als projectkoor voor de uitvoering in de avonddienst van 12 december in de Dorpskerk met Lessons (9 schriftlezingen) & Carols (9 Adventsliederen), naar een Engelse traditie in de Adventstijd.

18-12-2021

25-12-2021

01-01-2022

08-01-2022

15-01-2022

22-01-2022

29-01-2022

05-02-2022

U bent van harte welkom!

Voor de activiteiten binnen de Hervormde Gemeente kunt u ook op een datum in de kalender hiernaast klikken. Dan ziet u wat er op die dag te doen is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10